Enrenou creatiu

tot procés creatiu implica un bell desordre / every creative process needs some beautiful mess

Idees DIY per un comiat de soltera / DIY bachelorette party ideas


Us presento un parell d’idees per un comiat de soltera DIY: imagineu-vos proves i les aneu posant en sobres, agafa una caixa de sabates i adorna-la amb etiquetes o papers que tinguis per casa, posa-hi a dins els sobres i tot el material necessari per a les proves i altres tonteries vàries per disfressar a la núvia: ulleres, esposes, … etc. Per a disfressar-la d’una manera original i divertida li vaig fer un vel de núvia. Com fer-lo: vaig comprar una diadema barata, tela que sigui semblant al vel de núvia, unes lletres de goma eva amb purpurina enganxada (o les compres o les fas tu enganxant la purpurina amb cola blanca) i paper pinotxo platejat. Per enganxar el vel sobre la diadema vaig fer servir goma calenta i celo de doble cara per enganxar el paper pinotxo per sobre del vel.

It’s bachelorette party time!!! I show you some DIY ideas: think about a little gymkhana and create funny test. Put those into an envelope, take an old shoe box and grab there all the stuff to play gymkhana: some funny glasses, handcuffs, etc.

And… dress up the bride to be!!!

How? buy a cheap and basic headband, some similar bride’s veil fabric, foam alphabet with glitter and crepe paper. To paste the veil to headband I used hot glue. To paste the crepe paper above the veil I used double sided tape. 

collage_veldenúvia

collage_caixaset

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 24/01/2014 by in DIY / Fes-ho tu mateix@!.
%d bloggers like this: